Качествено съдържание
Нови рекламни формати
Аудитории
Премиум позции

Аудитории

Lifestyle

Това е секцията на модерните и активните. На потребителите, които следят изкъсо тенденциите в модата, изкуството и гурме кухнята; на читателите, които нямат граница, когато стане въпрос за екскурзия извън България, но виждат, макар и тънка понякога, границата между кича и стойностното.

1 035 000
Уникални потребители
4 250 000
Импресии

Култура и изкуство

Пъстра палитра от подбрани сайтове, които ни водят зад кулисите и ни срещат с най-добрите артисти от всички жанрове. Някои са популярни, а други – безценни открития на самите издания. Тук предметите за бита с принтове на шедьоври от ранга на „Момичето с перлената обица“ не са атракция и читателите знаят колко е важно да бъдеш различен. С идея, разбира се.

640 000
Уникални потребители
2 850 000
Импресии

За родителите

Повечето читатели дори не са чували за добрия стар доктор Споук, под чиито мъдри наставления е отгледано не едно поколение. Новите (бъдещи и настоящи) родители търсят под лупа съветите на неговите съврменници, както и практически идеи за това как да осигурят на децата си едно щастливо детство. Онлайн изданията са нясно и, че родителите също плачат, било то заради проблеми с малките или с големите. Ето защо на страниците им често се намират материали и на тези теми.

325 000
Уникални потребители
1 000 000
Импресии

За дамите

Из страниците на подбраните в тази секция издания сърфират съвременните жени, които знаят какво искат и го искат днес. Някои от тях буквално сърфират, други се боксират, а трети въртят умело и тиганите, и свой собствен бизнес. Това са изданията от и за дамите, които канят. За дамите, които държат здраво юздите не само на външния си вид, но и на душевния си комфорт. За модерните, красивите и умните днес.

3 000 000
Уникални потребители
23 000 000
Импресии